Drink & Drive

“СИГУРНОСТ НА ПЪТЯ”

Get drive

Личен шофьор

Заети сте, не Ви се кара в градския трафик ? Заявете своя личен шофьор от Get-Drive, предлагаме услугата за 4 или 8 часа. 

Той ще се погрижи за Вашия комфорт и представителност. Бързина, учтивост и коректност това е точното определение за нашите професионални шофьори.


В случай, че имате въпроси за някоя от горе посочените услуги, то използвайте телефона ни за връзка или пишете писмо на електронната ни поща. И в двата случая ще ви върнем бърз и адекватен отговор. Get-Drive държи на висококачественото обслужване на клиентите си.

Get drive

Drink & drive

Get-Drive Ви дава възможността даа се възползвате от нововъведената услугата Drink & Drive е необходимо да ни съобщите точния адрес, на който се намирате, модела на вашето превозно средство и точния час, в който желаете да дойдем при вас.
                                      

Какво включва това:

Наш шофьор ще пристигне на мястото за не повече от 30 минути. В практиката си използваме по двама водачи, като единият ще управлява вашата лека кола, а другият ще ви последва, докато не се приберете на предварително посочения от вас адрес.

SDJKLB

Get drive

Обслужване на автомобил

Ако имате нужда от смяна на гуми, подаване на ток, автомивка и така нататък, то екипа на Get-Drive ще Ви помогне. Нашите специалисти ще се погрижат за базовата поддръжка на вашата лека кола, за да може тя да пристигне невредима на желаната от вас дестинация.

Какво включва това:

– Смяна на гуми
– Подготвяне на колата за Зимен/Летен сезон
– При техническа неизправност на автомобила, експерт ще дойде ще вземе колата Ви и ще я обслужи в оторизиран сервиз.

Drink and Drive не е просто услуга, която ползвате след купон, това е спокойствие и сигурност на пътя.

Call Now Button